Своя дорога
У кожного своя дорога.
Та пам` ятати маєм ми,
Що все отримуємо від Бога.
Якщо в душі живе любов,
То Всесвіт тим же озоветься.
Даруєш іншим ти тепло -
Воно до тебе повернеться.
Йди впевнено вперед,
І унікальність хай твоя не згасне.
Хай зігріває сонце зсередини й з вишини.
Життя прекрасне.
Свидетельство о публикации №114053107724
Но может это и не стоит.
Важнее чувствовать собой,
всю меру прегрешений!
С.Владимиров.27.11.14.
Мирон Покровский 27.11.2014 21:48 Заявить о нарушении