железо и дерево

Згубний
Загублений серед сосен
Блукаючи, пам'ятай
"Все, що ти бачиш, позаду тебе"

Із криками болю
Рветься коріння
Стікає сік у траву
Безлюдні убочи як знають,
що треба мені.

З лініями електропередач
Наодинці
І сам-на-сам
Казкові тигри поглинають
море сліз
І кам'яніють

"Яка назва твоя?"- пита
телеграфні стовпи.
Полуобморочную связь
дают их провода.

Наче поранені воїни
вертають додому
Знімілі й заколишені сутінком.

Поцілунки птахів у свічки
Й постіль з піщаного попелу

Самотність заліза і дерева;


Рецензии