Пан поважний
Та ледве ноги він свої переставляє.
Йти легше, впевненіше, веселіше
Йому животик круглий заважає.
Жінка, що виношує дитину,
Із гордістю несе такий живіт.
А він чого? Про що він думає?
Невже не милий білий світ?
Його живіт - це справжня бомба.
І хто йому це зможе пояснити?
Бомба сповільненої дії.
Його життя вмить може зупинити.
Таких панів я зустрічаю часто,
І їм завжди дивуюсь я.
Чому вони з собою таке роблять?
Забули про безцінність свого життя?
Свидетельство о публикации №114053107623