Про100 роблю живоплiт
Саджаю робінію, граби, бузок під одну, довгу таку лінію. Поливаю їх, шепочу їм слова, які несу в собі з якогось давнішнього пражиття, з якогось там сто_дев'ять_сьомого коліна. Вони ростуть, як з літепла, я підстригаю їх, замовляючи біль гілочок, згрібаю листочки, сушу їх на несамовитому сонці. На різдво їх спалю на жертовнім вогні для Ярила, що знов народився.
Іду по доріжці униз, до води. Обіч мене дві стінки урівень з плечима. Сім відтінків зеленого. П'ять відтінків любові на тлі незліченної кіькості барв кохання.
31.05.2014 12:22
© Валентин Лученко, 2014
Свидетельство о публикации №114053104608