Ти прощаючись, оч закрила...

Ти прощаючись, очі закрила
Щоб сховати ті сльози розлуки
Небеса обломали нам крила
Ну а потім зв"язали ще й руки

Ти прощаючись, очі закрила
Щоб не зміг я у них прочитати
Те, наскільки мене ти любила
І як сильно не хочеш втрачати

Ти готова чекати завітно
Що тобі прошепчу:"Моя мила"
Посміхнувшись мені ледь помітно
Ти прощаючись, очі закрила...


Рецензии
Они сами закрываются,
когда боль в душу врывается.

Любаша Паламарчук   31.05.2014 13:19     Заявить о нарушении