Тримай

Тримай мене,і я тебе триматиму
Якщо колись попрошу відпустить
Тримай!Хоч як тебе благатиму
Нехай хоч вся земля навкруг тремтить

Тримай мене,повз бурі,урагани
Тримай мене повз горе та біду
Якщо піду від тебе вранці-рано
То знай одне,я вечором прийду

Нехай тепер весь світ палає
Вогнем розлуки та жалю
Я проживу,бо ти мене тримаєш
Тримай!Щодня тебе молю

Якщо колись життя закине
В чужий,нерідний серцю край
До тебе голубом прилину
І прошепчу тобі: «Тримай»

Тримай мене,і я тебе триматиму
Нехай тепер все проти нас
Тримай!Хоч як тебе благатиму
Тримай мене,немов в останній раз…


Рецензии