Хто ж ждэ дэ з опэньКЫ Й,

С КарТеч мудРікЦоў шч.
СозНане прыходзе з да й Воўк

Высокая Красная Дева
вдРУг встань предо мной:
Так! Wollen Sie sprechen? –
Хм! Was IS Daschok?

Нет. Речі Её я не понял.
То было чЕРтовСКІ знакОМ Зь.
Тіпа па-татар с Коньськ.
Wie leich, РэЖыйСёр?

Да, вот. Конь ТелеЖку сь векЗёць.

Нет снов же, глубокіх і ЕСных.
Всё 7 Вол. С волХвов!
І Е…слі не спЕТріш Етвежь, Брысь,
То 3 всТріжь пеньКов Ш.

Знак крові. Знак Моря. Каб есЛІ Ж.
ВітАй всех ПанЧох:
Кто с 5 ексь чукДекСной.
А то і с СемёРК…
РКАцітэЛІ ЗЬ.

Давно ж с караТЭ Ракі перЛісь:
Так-так! Ну-к пабройсь!
Бо Ж 3-ця вжэ здес І ЖЬ.
Ага! Брыль, утопсь!

АбтёрТый, абДёрТый,
Ты Ш взьмэш калаЧоў шч.
Хатя бы-к ф калоДезь тут во, гынды во й.
Да й вот: ваш вашоў батАльОн…
ПалеЗлі з.

Шо ВАШ? Вжо лі й АЖ ні й у ф Тёмк?
…ЗавШівел же Ёрш!
Ф сумасБрод.

Бо де з дошч всё льлёць да й в даўноў.
Чаго!?
Зном патТоп ш!

То взьмы
РосчыШысь майн РахСчоск
Да мні росЧыны хоць млынок.

Бо ўж хтось
З АнаТоль
Да й Якшоў мне в боКС 2 з 00.
І ўсё. Нет яво вш.

СтраНіца заКрыта.
В КрытТышыне жоўч.

КараТелей вбЁШ і са Ёшк!
...от мы но и шлём всем Рай Монк


Рецензии