Навколо

Обгортаючи світ почуттями
небо марить безмовно думками.
І летить душа вдаль світу краєм –
загубитися в мріях бажає.

Наче в небо глибоке любові,
озираючись мовчки навколо
в синій дим, у туману обійми
потрапляє самотньо людина…

Не ступаючи далі од себе,
по за свіжих димів, вітру серця
віддаємо життя щастя гаслам,
нам не хочеться гаяти часу…

Ми ілюзій своїх полонені,
волі прагнемо всюди і ждемо...


Рецензии