самотная бо 20. 05. 14
каб болей пабачыць,
адмовіць страху,
забыцца на сталасць, што крыла багнай
лілеі,
у сябе
праглынаючы прагна.
зрабіла ж усё
неяк ушчэнт недарэчна,
пакінула хаце
не тыя рэчы,
не тыя словы
з сабой забрала,
самотная бо.
сышла і растала.
(с) U
Свидетельство о публикации №114053007414