Азизди

Атир галай са гуьл я вун,
Шаирдин рикI, гуьгьуьл я вун,
Пак гьиссерин са гьуьл я вун,
Муьгьуьббатдин къуш, азизди.

Ви акунрик квач са нукьсан,
Къилих къизил, гьакьван масан,
Ви къаматдал я зун гьейран,
РикIиз гзаф хуш, азизди.

ХупI гуьрчег я а ви вилер,
Тешпигь я ваз къизилгуьллер,
Чи алакъа, рафтарвилер
Тахьурай гьич буш, азизди.

Кагьул жедач хана ахвар,
Теснифда за вакай чIалар,
Ихтияр це, лугьун ваз яр,
СтIалжуван руш, азизди.


Рецензии