Вiра, надiя, любов

З надією завжди живемо.
З надією ми віримо завжди.
Нехай не буде в серці щему,
Хай не залишиться у нім журби.

Хто вірить, той завжди перемагає.
Хто любить, той завжди іде вперед,
Бо без любові й щастя  не буває.
На всіх знайдеться свій амурний арбалет.

19.05.2014


Рецензии