Навгамовний в1тер взявся
Цвіт рожевий обірвав!
Показився, тай подався,
Рвати цноту в інший рай…!
Так і ти отам загрався,
Пелюстковий квіт-розмай…?!
Ти мабуть зачудувався,
Не натішився? Бодай…!
Сам собі на мить зізнайся,
Свою душу ти не край!
Перед нею ти покайся,
І весь світ в серцях не лай!
Свидетельство о публикации №114053002442