про кохання

Згасла свічка
Лиш дим її іскор, розділяє темряву ночі
Від вікна бьється тьм"яне світло
Мов в кімнату проникнути хоче.

Мемуари душі, її спомин,
варні більше, ніж просто зітхання.
Я тебе так побачити хочу!
А пишу лиш вірші, про кохання...


Рецензии