В память героям Небесно сотн

Вони боролися за кожного із нас
Досить терпіти - прийшов свободи час,
Сини Вкраїни вірні, патріоти відверті,
За Неї вони боролися до смерті.
Вони вже відійшли на небеса,
Лише за те, що вірили у чудеса.
Ми не забудемо ніколи їх діла-
Їх душі безсмертні, а мертві- тіла
Нехай же всі на світі знають -
Герої не вмирають!
І хоч не завжди,хлопці я був з вами
Я не боявся йти із першими рядами
У приказці казалось - Dulce et decorum est pro patria mori*
В нічному небі,ваші душі - зорі




* лат. - утішно та почесно померти за Батьківщину


Рецензии