Я не збагну...

Я не збагну, чому під захистом, на власній Батьківщині
народ боїться ворогів;
Я не збагну, чому їм вдома не сидиться
а тягне все до наших берегів.
Я не збагну, чому ці "гості"
ведуть себе як справжні хазяї.
Залишуться від них одні лиш кості,
Як не збагнуть вони, що не для них ліси наші й гаї


Рецензии
Відчути правду зможемо тільки ми самі. Щиро з вами, ИОЗ

Изумрудный Отблеск Зазеркалья   29.05.2014 21:03     Заявить о нарушении