Ой, нэсэ НэсьЦёр градк!

Ты но влад подЗбыйРай фш

Залюбі жэ Мняў, закахай-залашч!
Светлай думкай. Ну, сэрцам. Душой.
Э! Да как эта. Ты жа, Васенька,
Не тут гондычкы ш, в Панізах.

Ну, не слухае. А НІ крошачКІ Ш.
Вот пак кіш с памыдорм!
Ну, нымае жэ ва ў СемёрачКІ ЗЬ
Дазь галоўКІ СЬ. Но хвост.

Бо чы знае хоць АстраЛогію
Гэтой во й ЛохіТанг.
Ну, шо з Марса уфПаф ціпа ль.
Да увДавРільсь ф ТраЯк.

Цыфры й слово. Шо значать чы ж.
Вот Ш  КухАр с Чык званяць.
ПравЯраЕма. Емк атКазьВаўЕх:
Ты ш да Савк, Вакх, папаў! ДабеРЫ Ж к рыжк 2-йняшк.

Мы з любоўю хіба дзе знаемся.
Так: здароў. Як там спраў.
Ды і то – гэ ліш забаўка.
Дзе душа бо ў сабак.

Ну, ды і пра ВасьМаку счас
Шчос дабаВыма вамп сь.
Ось Колян зазірае к брат, Август! СійЯйт!
Ха! Блін! Зноў захКрыхВайтс!..

Ну, і на хер званяРыты.
Целефона ні ў срак!
25 но даляРыкаў ж
У ў тых каўКал з Галяшк.

Го! З жаной разГавВарВам мы!
Так! Дзынь-дзынь! ПраМА Й к Васьк:
Ты чаво там?.. У барышні ўш?
Га? Вышні вуш збыйРайш?

Розум – с кілё ж. Шэ й з бадьюшко.
Посчытаты, чы влад.
Ага-га! Ы, да лампочкы
Шося шпарк в нас нагар фш! 
Так. Пашлы, діткы, спатк!

Ну, й во й гэтак на й Вкрайіны фш:
Фшыстко едно, дурак!
Гэто с Польшы товар!
Ну, в Пытра зь.
2+6? Дэ ж ВусьМачк.
Голова ны с качан!
Ажны вушы ш тырчать.

Гой!.. Ну, ластоўк сама з!
Да прышчюраны згляд!
Ой, да ручкы ф гупКах! Ны загубыть! Ны шамкал
Шакал.

От чого
Оно дошч.
Оно град. І но буры з враган.
І от Сашк, і й од Пранц.

Ну, французскых фрак гарн.
Всэ шчытайтэ! Вбывай!
Хай всэ чорнэ но, с саж. На Херон Сонц Васілька!
КабЛука встаВыль псарнь!..

От дэ Кротово в Ян.
В Кыя, Дыя, Шыван.
Хто бо вшывцы у Каль. Да, Эпоха пока
Ны найшла Крыя-Шакть.

Но ў КрыТышын шэ можня з Дід Вайсь.
…і я в гокнышко: ах!
Ось! Сынычка! Нараўк.
Зарэ прам. Спакваля сь.

Не. Ны ляснэ уш лямпк.
І ныхто с копыта
Ны с Козла й: добрый знак то. Ага!
Колы й пташычка місць ны знайшла ўж.

Ілі, ці…ціпка каж шо ля й Нас?
Да. Бывайт:
Хоронысь!
Банда шкраб.

Но чы ното печальн
І заКоньЧыты с Чат?
Нет. Мы ждёма Вестей ат Украйн:
Ніна й там вас досТаньт! Не свяТА Ш.
Конь ТрайЯньськ вшКВАрыть жабц!

...жабы бо чы в курГахНах
СокБыкРакЮць золатца


Рецензии