Госдумадин депутат Сафаралиеваз

Депутатвилин четин тир рекье,
Йис-йисандавай чIугвазвай зегьмет;
Халкьарин дердер ргазвай рикIе,
Сафаралиеваз чи патай гьуьрмет!

Авур кIвалахриз гунуг яз къимет,
Орден Почета авунвай багъиш,
Дагъви халкьар хьиз, чи лезги миллет,
Гьазур я ийиз шадвилив алхиш!

 РФ-Президентдин гъилелай орден Почета гун мубарак авун яз.
Шаир Сажидин.


Рецензии