revers

Реверсивний хід думок
Впоперек листа.
Намальований струмок
Всупереч слова.
Паперовій правоті
Та законам строф.
В молюсковій самоті
Виручає штоф.
Підсвідомий реверс нот
Доведе до гамм.
Замість пісні анекдот
Пропонують нам.
На майбутнє натяка
Загостривсь кілок.
Розливаються слова
Ступором думок.
І корозія мети витяга багнет,
На ідеї й прапори ладить кулемет.
13.11.1999


Рецензии