Чергування
Скальпель, стискач, тампон.
Ніч розтане в цій боротьбі,
Вже не приходить сон...
Мовчки, стискаючи зуби стоїш,
Помірно дихає апарат.
Страхи розтануть, облиш, облиш...
Плямами лампи горять.
Колись все скінчиться, останній шов,
Знову добу не спим...
Відлік часу вперед пішов.
Бадьорого ранку всім.
Свидетельство о публикации №114052906748