Нехай тобi...

Нехай тобі щастя в цей День посміхнеться,
Постукає в двері, ввійде...
Хай успіх і вдача дощем, рясним, ллється,
Недобре все геть хай іде!

Бажаю, щоб діти тебе шанували,
Цінив, поважав чоловік.
Онуки любов, щоб, свою, дарували,
Не лиш у цей день - цілий вік!

Хай доля благе лиш несе тобі, Дано,
Беспечно хай буде в житті...
Будь краща за всіх - дорога і жадана,
Найкращого у майбутті!

                Подрузі Дані у прекрасний День народження.


Рецензии