Бабуся
Двері покосились,
Зразу видно, тут завзято
Лихо поселилось.
Вийшла з хати стара мати,
Й курі не сокочуть,
Що жива - не винувата
Й що ще їсти хоче.
Діти десь собі далеко
В місті проживають,
В гніздо, наче ті лелеки,
Бува залітають.
В кожного своя дорога
І й свої в житті кроки…
Якось живи, молись Богу,
Щоб дотримав строки.
27.05. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114052904563