Не кохана

Не єдина більше,
Не кохана,
У душі кохання
Десь болить,
Говорити, ні,
Про те не варто,
Серце сильне,
Що ж переболить,
Мучити коханням,
Ні,
Не варто,
Краще розлюбить
Ніж не любить,
Краще розпочати все спочатку,
Ніж прожити з болем не змінить!
29.05.2014


Рецензии