***

         

Небо об землю
в супереч долі
билось чолом.

В голосі болю, в плачі його
холодно серцю їй-богу ж було!
Стане журитись, плакати світ –
ніч, мов черниця, день змовк у ній…
Страху немає, втрачений сміх –
радість вертає думи зі снів.       
Зводить терпіння в вірі свій храм…
Люд божевільний як правду сховав,
молиться тиша, молиться світ…


Рецензии