ТВАЕ ВОЧЫ

Гараць вясёлкай твае вочкі,
У іх - прывабныя агні,
І  я  мару аб каханні,
Без яго праходзяць дні.
Сэрца моцна закалоціць,
Калі  сустрэну я  цябе.
Як  жа ты мяне хвалюеш,
Не  забыць  цябе  нідзе!


Рецензии