в одну мить...

в одну мить сплющилися очі,
і стало небо чорним проваллям думок
без мрій учорашніх…  сьогодні
в зажурі німій не проб’ється струмок,
як спливуть і час, і надія,
як закам’яніє світ любові двох
серць...  їм не стати одним Серцем,
коли сліпі їх душі, сліпа віра
у непідступне уяві завтра…
обман життя, ілюзія, полон…
вже більше не дивується ніхто,
і не ховається ніщо – немає...


Рецензии