Уберите руки от Донбасса
Заберіться, покИ ще не пізно...
Ви, не мали ніЯкого права
На бридкі руйнування та вбивства...
Ви країну свою не єднаєте,
В Ваших Очах не має любові..
Ви назавжди її потопляєте
У дитячій невинній крОві...
Ми не станемо зброю складати!
Винні Ви в тім що ми її взяли:
Бо це ваші "герої-солдати"
Наших рідних й близьких повбивали.
Скільки ще Вам потрібно, фашисти,
Щоб закінчити люту розправу?
Зрозумійте, Донецьк - наше місто
Ми його захищаймо по праву...
Ми єдині?Набридло це чути!
Хто єдиний - не йде воювати!
Заберіть вже свій цирк ви до хунти -
Він повинен гастролювати!!!!
(28.05.2014 соб.)
Свидетельство о публикации №114052808011