Нi, не склалося...

    Ні, не склалося і не злюбилося...
    Хто підскаже так вийшло чому?
    А роки вже снігами укрилися
    І відходять у вічну пітьму.

    Забринять сльози гірко, розчулено.
    З нами разом старіє наш сад.
    Може долею, Богом надумано,
    Повернути ще наш зорепад? 
   
    І живе ще надія зустрітися,
    Зазирнути у очі твої,
    Вірю, зірка кохання засвітиться,
    Упадеш ти в обійми мої.

    Поцілунком жагучим розкаюся,
    Все затихне навколо в ту мить...
    Пам"ять знову назад озирається,
    Нездійсненним бажанням щемить.


Рецензии