Хай буде добре!
бути сильним ,
може й не сильним,
а Живим і, як кажуть
на рідній Україні-
НЕВМИРУЩИМ!
Хай буде гарно ,
буде файно
на Україні!
Хай не буде війни!
Хай буде більше
Добра, Злагоди
і Любові свідомої,
доброї, спільної,
вірної!
Хай цього захочуть
Люди!!!!!!!!!!!!
Вільні !
Свидетельство о публикации №114052805286