Плаче ненька Укра на
А у Раді сидять вині демони й Іуди.
Вже й скупали неньку в гористі і крові,
Та не припиняють дні ці тяжкі й суворі.
Кажуть мамам що дітей на Донбасі вбили.
Нащо ж мами Ви синів нас вбивать пустили?
Нащо Ви прийшли з війною, нащо в нас стріляли?
Ми лише своїх дітей й сім'ї захищали…
Ваші хлопці, наші хлопці тут нема різниці.
Раді їх життя не треба, лиш свої скарбниці.
Їм уже давно байдуже материнське горе,
Їм потрібно лиш одне – клятих грошей море.
Україна вже палає, плачучи від болю,
Наші люди помирають і в лісах, і в полі,
Українська ллється кров там і тут, і всюди,
А у Раді сидять ВИНІ – демони й ІУДИ.
Свидетельство о публикации №114052805169