Я не люблю, коли печаль живе в твоiх очах

Я не люблю,
Коли печаль живе в твоїх очах,
Я не люблю,
Коли не спів звучить, а біль і страх.

Я віднайду
Свій перший злет серед прожитих літ,
Я віднайду
Свої стежки у наш чарівний Світ.

Я перейду
У твій квітучий, білосніжний Сад,
Я перейду
Крізь відчуття даремних слів і втрат.

Я відімкну
Свої бажання і свою Красу,
Я відімкну
Твою довіру й чистоту твою.

Я пронесу
Твоє тепло і ніжність крізь роки,
Я пронесу,
Як світлий спомин, почуття свої.

Я так люблю,
Коли співають Музика й Любов,
Я так люблю,
Коли ми зустрічаємося знов…

26.05.2014


Рецензии