От инваЛида й доВБэшк

Всех махСцей козырем:
Ззижтэ Коньце ИС МохРЕН.
Если вш рентАгБильНей Фе да в руке й

Итак, товарышы!
Ну-к, нападайтэ но!
Вы воровалы що в ПавЛовСке й?
Га! Значыть, я но гад?!

Ну, так вот увага й.
Будьтэ вниМатЕльНы Ж.
Бо зарэ СКАжэм и про ВарШавСКый мист.

Тута как-то 2 и шэ 6
Вс3-лыся…шоб но ж поесть.
Так! А Пытро-то зачем?..
Э! Ны знаетэ щэнь! Батько в ёго з Мохре!
Ну, вылазять з йийЦя ж ф сеньЦябРе
Йий но цип конце п?

То-то Ж, нэтра! Трэ шэ коб большэй
Хара впырлася ву крэм ль.
Першынец кто жэ…в эволюции зверСТВ.
Каменный дек.

Вот вытэ и сЕште блынэць,
Ек я тута й здес.
Мо, з дорог ЧычыНай Т.
Можэ, хэ-хе, РРР, в ахСухСфий всех ведзьм.
Тигры? Глаголем! Вем Ж!

…Вы очаРРРовани?
Ров ше жь в жябей?
А дэ буськы если лезь?

Врано вставШыс но сино згрихБехШь!
Бо вжэ дощеныця впрежь
СвитЛых Коней НА РУбежь.
Ну, у наРУЖку сь тут стесь.

А НЕ Ж в наРУ да мышей?
От дэ Мы пышымо ГэТэ Усэ
Ля долБРЫ ЛЬ лютДзей зь.
НА О Ж: зайижтэ штук паРУ СЬ харЧэньк
Да на сыРРоВатЦы й стэнь воза огромНого П ЕР.

А то воны на лужке!
Во вам дэ ЛОНА ПодЛец.
То ись? С Подыща Ле ЦэБР. Лечым! Збродэй
З Бродэй.

Мы жэ бо ж давн ципа в бек сь:
Хата тычэ? ХараШэньк!
Порох аж сыпэця? Лес К!
Там Белы Кинь ше десь Е.
У й ЕТВЕГ.

А  бугаИХща хай вжре
Всэ, шо й тыпэцця лэдь-лэдь.
ФэдаРУкэй да Бисэй зДвинь-ка ва ту во дерРевнь.
Ну, там дзе Лотаць цвице ль.

...натэ и Наш вам ПаТрэт.
АвтОР? Сам Бес


Рецензии