Молю о тишине... О тишине молю я!
Тиші я благаю!
У мізках, в Україні, у серцях.
Ми втратили її, її немає,
Вона вже не приходить навіть в снах.
Замовкніть всі! Прошу, хоч на годину!
Усе нелюдське, прошу, зупиніть!
Бо зло, що в нас, веде всіх до загину.
Його вже стільки, що не варто жить.
Мій милий Боже! Лишилось усього
Дещиця від людського, що було.
Давайте нині всі попросим Бога,
Щоб він спинив це нескінченне зло.
Благаю тиші…
Свидетельство о публикации №114052606716