Ранкове
Побачити як ти всміхаєшся у ві сні, минає ніч,
Я б для цього прокинувся рано,
Увіч...
Я на сніданок зварив би бразильську каву,
Доки будинок спить, на пательні підсмажу бекон...
Може це хвора моя ува
Чи сон...
Світанок потроху стає яскравим,
На гілках шумлять збентежені ранком птахи.
Сонцю знову сьогодні плавити
Дахи.
Свидетельство о публикации №114052606554