Я мию вiкна, а за ними лiто...

Я мию вікна,а за ними літо
Вмивається дрібнесеньким дощем!
Допоможи ж бо, дощику, відмити
Січневий сум та березневий щем
І, дивлячись на цей земний Едем,
Дерев зелені погляди ловити…

                травень 2014


Рецензии