Подивись на зах д сонця
Доторкнись і відчуй той незнаний світ.
Хвилі морські в віддзеркаленні неба,
Птаха небесного тихий політ
Зелень каштанів палає,
Прохолода і свіжість обіймуть тебе.
Сам тільки Бог про це знає,
Куди день минулий сонце веде.
Свидетельство о публикации №114052600035