Набажаю...

З Днем народження! Вітаю!
Друзів, настрою, пісень.
Море щастя набажаю,
На весь вік, не лиш в цей день.

Набажаю подарунків,
Сил, сердечності, краси.
Ласки, ніжності, цілунків,
Ще й здоров*я - від душі.

Хай дарує доля радість
І достаток, лад у дім...
Хай Господь любов і святість,
Благодійність селить в нім!

                Фелі Ярошук.


Рецензии