Прощення й каяття вона не знала

Вона коханою ніколи не була,
Не цілували ніжно їй вуста і руки,
Її  не пригортали, мов невиннеє дитя,
Вона не знала слів « Моя голубко».

Вона не знала  лагідних і теплих слів:
Подяк, прощення, каяття -  не знала.
Ніхто не присягав їй, не казав – повір,
Зате, вона образи всі людські  прощала.

В її житті  зоставсь  єдинний оберіг,
Молитва щира й віра в свого Бога.
Її ніхто не захищав, ніколи не беріг,
В "послушницях вона тепер, і то її дорога.


Рецензии