Про д! вчину К! ру
Бо йде від неї тільки добро.
Вона наче сонце у ясному небі,
Що випромінює тільки тепло.
Вона є у мене найкраща
І мила.
Та ще й вона ввічлива
Й дуже вродлива.
Вона є дівчина кохана моя
Лиш поруч із нею завжди буду я.
Свидетельство о публикации №114052508736