Я голосую

Я голосую  за Україну,
За небо синє,
За мир,
Єдину,
Я голосую,
 Не за людину,
Я за майбутнє,
Я за країну,
Я хочу спати спокійно ночі,
І не  ридати відкривши очі,
Я голосую,
За Крим, 
З Донбасом,
І  за Одесу,
Щоб завжди разом,
Я за  Небесну  ту,
Світлу сотню,
Що нам створили
Вибір  сьогодні!
25.05.2014


Рецензии