Млечны шлях

Млечны шлях ярчэй у небе,
Калі цемень там  гушчэй…
Як   фата   на гарызонце-
Шлейф ад зорак тых мацней!
Млечны шлях такі прыгожы,         
Шчодра дорыць нам любоў,      
Адарваць мы зрок няможам
Ад  нябесных  тых  міроў.


Рецензии