Братам i сестрам
Наш край,чарівна Україна,
Вона для нас тільки єдина,
Де мирно живемо і я і ти.
Моя країна добра і чудова,
Тут кращі люди всі живуть,
І прагнуть припинити знову лють,
Яку загарбник нав,язав нам знову.
Господь все дивиться з небес...
Це даром вже і не минеться,
А кара знов колись проллється,
Відступить у пекло чужий біс.
Все недарма,рядками повість,
Вже пролилась у річку кров,
Забули про велику ту любов,
А гроші затуманили свідомість.
І прийде час розкаяння і дум,
Поки не пізно,повертай коняку!
Поки тобі тут не надерли сраку,
Щоб матерів твоїх не бачить сум.
Свидетельство о публикации №114052505734