Весна прийде

Ой, у лісі темному,
Де чорниця росте,
Дивні пісні Мавка
співає
про коханого
Лукаша,
якого жде,
так  жде,
а його друга,-
нелюба
під венець веде...
Плаче Мавка,
коси
на собі рве,
але розуміє,
що одна,
ой,
одна
  і доля її
зрадлива,
і пісня сопілки
не для неї гра,
 життя її тепер-
немила гра,
 танець вітра
сльози їй
не висушить,
не витре,
 щастя її,
як верба
плакуча-
поникло..

зникло...
Плач,
Мавко, плач..
любов-зрадлива
болюча,
душу рве,
але Весна
прийде
 і будеш ще
танцювати
весело
з рідним,
незрадливим-
Вітром
танці-
ніжностиі.. і
Весни..
Повір
мені!


Рецензии