Нашто мне...

Нашто мне вочы завязалі?
Чаму  не  бачыла я зла?
Жыло  яно заўсёды побач,
А я ўсё  думала – няма…
І толькі вось калі пазнала
Я горкі мёд таго жыцця!
І вось калі я зразумела-
Якой   наіўнаю   былА...


Рецензии