Ми розгорта мо крила
Яку хочеться перечитати. Стерти маршрути, карти,
Шифрувати звіти радарів. Крити валютні пари.
Рецептами страв та напоїв, наповнити передпокої.
Працювати плідно, вдосвіта, мружитися від світла.
Дозволити і дозволяти, перед боєм знімати лати,
Не латати пробоїни, поглядом тріщини гоїти.
Цілувати щоб іскри летіли, від зашкарублого тіла.
Дотики хитрих пальців, стомлених впертих сліпців
Транслювати на південь. Найнепокірнішим, вдень
Чорною кавою-мороком, розбавити молоко.
Стисло і коротко снити, місяцем темінь пити.
Зоряну ковдру сплітати, тишею світ ковтати,
Скинуте на плече, світло вогнем тече.
Розцілувати губи, рідні тобі до згуби,
У найміцніші пути, ніжність душі не скути…
Свидетельство о публикации №114052409414