Н коли ми не будемо братами...

"Ніколи ми не будемо братами,
Ні за батьківщиною, ні по матері".
Для того щоб ми не були братами,
Потрібно вам свою мову знати!

Порахували себе ви солдатами?
Та вирішили, що життя можете забрати?
Помиляєтеся, нахабні гадюки!
Лише лайном свої руки намастите!

Я народився в Росії,
Але для вас складаю,
Думаєте, затиснутий  владою,
Але дуже нерозумно ви все співаєте!

Никогда мы не будем братьями
ни по родине, ни по матери.
Но не от того, что мы разные,
А от того, что вы так желаете!


Рецензии