Мавка!

Мавка, Мавка!
Твої ласкаві очі
бачу,
С тобою
по лісу літаю,
не забуваю,
ту радість
літати,
з жовтим вітром
до хмар,або ще
вище-
до Сонця!
Торкнуться
його крилом,
можна потім
і
впасти
і прорости
проліском
в рідному
лісі,
весною,
де
літала
з коханим
ніжним...


Рецензии