А чи багато тих?..

Нові нас втягують орбіти
І корчить день нову гримасу.
За віком, ми давно не діти,
По суті ж - діти свого часу.
А чи багато тих, хто в суті
Захочуть істину пізнати?
Коли в галопі коні люті
Готові душу розтоптати.


Рецензии