Все завмираe, йде з Життя у Смерть

В.Польова «Біле поховання» (2014) для гобоя і
струнних, присвята Андрію Тарковському, Національний
камерний оркестр «Киівські солісти», В. Сіренко

Все завмирає, йде з Життя у Смерть,
Проходить через виміри і стани.
Усе у Світлі, в Спокої тепер.
Усе притихло в складових вистави.

Все променисто склалося в Любов,
У відповідність згаслого – живому,
Перелилося в досвід через кров,
Відкрило час народження – новому.

23.05.2014


Рецензии
Гарний вірш!

Валео Лученко   06.06.2014 15:52     Заявить о нарушении
Дякую!
Мені теж сподобався...
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   06.06.2014 21:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.