Життя, прозорiсть, Свiтло i Краса

В.Польова «Послание одному простому человеку» (2009)
для скрипки, вібрафона  і струнних, Національний
камерний оркестр «Киівські солісти», В. Сіренко


Життя, прозорість, Світло і Краса,
Легке мереживо із звуків і уявлень.
Тоненька лінія у Небо пролягла,
Не доторкнувшись почуттів і ставлень,

Набралася Любові й звуків вщерть,
Відкрилася для проявів і бачень,
Покликала Життя ввійти у Смерть,
Й розбити множину суттєвих значень.

23.05.2014


Рецензии