Струна звучить Душа звучить струною
і струнних, присвята Арво Пярту,
Національний камерний оркестр
«Киівські солісти», В. Сіренко, М. Которович
Струна звучить… Душа звучить струною,
Переливає в звуки відчуття,
Натягнута у простір тятивою.
…Дарує спалах пущена стріла.
Струна звучить скорботою живою
За нездійсненним, втраченим навік.
Не відгукнеться Сила самотою…
У втратах Світ не згас і не застиг.
Струна звучить від доторку до болю,
Не захлинається, а тужить і щемить.
То тільки Мить – у спогадах про Волю,
То тільки Вічність – ніжністю дзвенить.
Струна звучить… Проходить крізь Свідомість
Її Любов до Неба і Землі,
Світи пронизує Любов’ю тихий голос,
Що до Душі звертається: «Живи!»
23.05.2014
Свидетельство о публикации №114052406438